24 Temmuz 2015 Cuma

Kiralık Aşk 4.Bölüm

Kiralık Aşk 4. Bölüm

Kiralık Aşk 3.Bölüm

Kiralık Aşk 3.Bölüm



Kiralık Aşk 3. Bölüm Özeti:

Yaklaşan büyük moda buluşması için hazırlıklar başlamıştır. Bu büyük gün, bir anda herkes için duygusal bir fırsata dönüşür. Yasemin bu özel gecede Ömer’in kalbini çalmayı planlarken, Sinan ise Yasemin’le yakınlaşmanın yollarını arar.

23 Temmuz 2015 Perşembe

Kiralık Aşk 2.Bölüm

Kiralık Aşk 2. Bölüm



Kiralık Aşk 2. Bölüm Özeti: 

Hayatında ilk defa güzel bir kumsalda katalog çekiminde bulunacak olan Defne'yi burada bin bir türlü aksilik beklemektedir. Neriman deniz, güneş ve kumdan oluşan bu son derece romantik fırsatı sonuna kadar değerlendirmesi için Defne’ye akıl verir.

22 Temmuz 2015 Çarşamba

Kardeş Payı 3.Bölüm (Bipsiz)

Kardeş Payı 3.Bölüm (Bipsiz)


Metin ve Ali'nin kafasında tek bir tek bir soru! İcadı kim çaldı? Paranoya kol geziyor. Herkes yapmış olabilir. Tam da icada talip çıkmışken Metin ve Ali bu aksiliği nasıl çözecek? Diğer yandan evin tek para getireni Feyyza'ya görücü geliyor. Hamiyet bu tehlikeyi baştan mı savacak, yoksa kızının mürüvvetini kabul mü edecek?

Kiralık Aşk 1.Bölüm

Kiralık Aşk 1.Bölüm


Özet: Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Bu korkunç karmaşa, çılgın bir aşk üçgenine dönüşürken, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?







Kardeş Payı 2.Bölüm (Bipsiz Versiyon)

Kardeş Payı 2.Bölüm (Bipsiz Versiyon)

Metin ve Ali, oyunu bilmeden oturdukları pis yedili masasında joker çekerler. En karamsar anlarında umulmadık bir piyango vurur ve icada bir talip çıkar. Dünyaya barış ve mutluluk getirmelerine ramak kalan abi kardeş; Ali'nin boşanma davası, Metin'in Eda tutkusu ve 17.000 dolarını bırakmaya hiç niyeti olmayan Hilmi'nin oyunları ile uğraşmak zorunda kalırlar.

Kardeş Payı 1.Bölüm ( Bipsiz Versiyon)


Kardeş Payı 1.Bölüm (Bipsiz Versiyon)


Kafalarında hep bir eylem canlandığı için; ellerinden geleni asla ardına koymayan abi (Ali), kardeş (Metin) ve hayallerine ortak etmek istedikleri ama hep hayal kırıklıklarına denk getirdikleri küçük kardeşleri Feyyza ile dünyaya barış ve mutluluk getirmek isterler. Sırf bu talepleriyle Say kanununu boşa çıkarttıkları için makro ekonomiye büyük bir darbe vuran kardeşler için bu sadece başlangıçtır.